BEHANDLINGER

BEHANDLINGER

UNDERSØKELSE

Vi anbefaler alle en årlig rutineundersøkelse med kontroll av tenner, tannkjøtt og munnslimhinner. Hos oss tilpasses innkallingsintervallene etter dine behov.

RØNTGEN

Røntgenbilder er et viktig hjelpemiddel for å kunne stille gode diagnoser.

AKUTTHJELP

Vi prioriterer de med behov for akutt hjelp, og ønsker å kunne tilby time på dagen.

FYLLING OG ROTFYLLING

En fylling er en erstatning for tapt tannsubstans. Rotfylling er behandling av nerven inni roten av tannen.

FASETTER, KRONER OG BROER

Fasetter, kroner og broer etterligner tennenes naturlige form og funksjon. De benyttes i estetisk og funksjonell tannbehandling, og for å erstatte tapte tenner.

PROTESER OG IMPLANTATER

Hvis du mangler en, flere eller alle tenner i en kjeve, kan en tannprotese  eller tannimplantater være løsningen.

BITTSKINNER

En bittskinne kan være løsningen for deg hvis du gnisser tenner om natten eller er sliten i kjevemuskulaturen når du våkner på morgenen.

TANNKJØTT BEHANDLING

Tannkjøttsbetennelse (periodontitt) er en betennelse i støttevevet som omgir tannen. Noen av de første symptomene kan være dårlig ånde og lettblødende tannkjøtt.

TANNTREKKING

Har du en tann som er alvorlig skadet og hvor prognosen for behandling er håpløs,så vil den beste behandlingen være tanntrekking.

ANNEN ENKEL KIRUGI

Vi kan hjelpe deg med det meste av kirurgi. Ta kontakt med oss, så gjør vi en vurdering av det du trenger å få utført. Hvis vi ikke kan hjelpe deg, så har vi mange gode samarbeidspartnere som vi kan henvise deg til.

ANNET

Tannbleking. Tannsmykker. Tannlegeskrekk. Salgsartikler som tannbørste o.l. Ha lav terskel for å kontakte oss – vi hjelper deg mer enn gjerne.

KONTAKT OSS

Ikke nøl  med å kontakte oss hvis du har spørsmål. Vi vil strekke oss langt for å hjelpe deg.